Multumesc maestrei mele – COSTANZA SORU de la Societatea Italiana de Cosmetica Eubiotica, care m-a initiat in tainele

„Masajului bioenergetic al fetei – masaj cu efect de lifting facial”.

Tehnica de masaj are efecte de drenare, tonice, decontractante. Rezultatele sunt extraordinare in: uniformizarea tenului, estomparea ridurilor, efectul de lifting, imbunatatirea posturii corpului.
De aceste noi tehnici de masaj beneficiati in cabinetul cosmetic LIFE DENTAL SPA.

Chipul, dintre toate partile corpului, este acela care permite cel mai bine identificarea starii de spirit a individului. Tensiunea, contracturile si spasmele lasa cu timpul semne profunde. Cu trecerea anilor, dificultatiele pe care trebuie sa le infruntam in vita se resimt si sunt inregistrate de catre corp si de chipul nostru sub forma de “ blocaje”.

Spatele exprima emotiile predominante si are legatura cu bratele, cu mainile, cu toracele, centura scapulara; cateodata, pare sa suporte greutatea intregii lumi. Poate sa se prezinte curbat, ridicat, rotunjit, ingust , cocosat.

Gatul si maxilarul sunt legate de expresie si de comunicare. Adesea gatul sufera conflictele determinate de ganduri si sentimente, afectand vocea. Maxilarul in schimb, retine furia, nervozitatea.

Muschiul maseter poate retine lacrimile si supararea care sunt exprimate prin scrasnirea dintilor.

Ochii releva sentimentele si spiritualitatea, ei fiind fereastra sufletului. Privirea poate fi rece, tanjitoare, trista, aroganta, dura, depinde de cum fiecare individ priveste lumea si propria viata.

In general, felul in care se folosesc muschii creaza propria imagine, aceasta releva cine suntem, ceea ce simtim si anume ce gandim.

Tratamentul bioenergetic la nivelul chipului are scopul de a relaxa “armura musculara” , tensiunile, deci pornind de la nivelul sternului, umeri, gat, occipitali, se ajunge la nivelul fetei.

Tratamentul ajuta la armonizare, clientul va simti o relaxare profunda si se va simti mai centrat. Trasaturile vor aparea mai senine, ochii mai mari si mai luminosi.

Stimularea indirecta a microcirculatiei va reda tonusul, luminozitatea si transparenta pielii. Postura umerilor si a gatului va fi mai bine aliniata si respiratia mai fluida.

Sursa: „Masajul cu efect de lifting” – PORTA COMUNICATIN

Likes(0)(0)