Articol publicat pe www.desprespa.ro

Grija pentru piele trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare, de asemenea este foarte importanta curatarea zilnica, somnul de frumusete, apa ce trebuie bauta zilnic si alte bauturi neacidulate, mentinerea unei diete sanatoase, folosirea unor creme naturale hidratante si nutritive, de buna calitate. Cu toate acestea aveti nevoie de masajul specializat intr-un cabinet cosmetic si de exersarea zilnica a muschilor fetei, cu scopul de a inaltura cu succes semnele trecerii timpului.

Asa cum exercitiile fizice sunt benefice pentru corp tot asa sunt necesare exercitiile  pentru muschii fetei, sau muschii pielosi.

Comparativ cu interventiile chirurgicale dureroase si costisitoare puteti face exercitii faciale care pot face minuni pentru pielea obosita si cazuta.

Va prezint posibilitatea de a va netezi ridurile, prin exercitiile muschilor fetei, prin tonifierea muschilor faciali si ai gatului, prin exercitii faciale doar 10 minute pe zi.

Există 44 muschi ai fetei, iar tonifierea acestora se face prin exercitii care vor angrena circulatia sanguina si vor determina consolidare muschilor faciali,  pentru a ajunge la tonifierea pielii si prevenirea aparitiei ridurilor.

Exercitii faciale, la fel ca si exercitii fizice, trebuie sa se faca în mod regulat pentru a atinge si mentine rezultatele.

„Antrenarea specializata” a muschilor fetei, in asa fel incat sa aibe un tuseu bun se face printr-un masaj facial special lunar in cabinetul cosmetic si se poate intretine prin exercitii faciale zilnice, timp de cel puţin o lună, sau pana cand efectul dorit este atins, iar apoi aceste exercitii se mai fac de cel putin trei ori pe saptamana pentru a mentine rezultatele.

Cum se realizeaza acasa un masaj cu efect de lifting?

Exercitiile muschilor de expresie adica muschii faciali, pot avea aceleasi rezultate ca si orice program de exercitii fizice. Ca orice program de exercitii, pentru a fi eficient trebuie sa va dedicati si sa va disciplinati in acest proces de consolidare a muschilor. Chiar daca ati avut un lifting facial chirurgical, aceste programe de exercitii fizice va ajuta sa va pastrati rezultatele mai mult timp.

Exercitii faciale si pentru gat

1.      Stai in pozitie verticala, inclina-ti capul pe spate si uita-te la tavan pastrând in acelasi timp buzele inchise si apoi incepe o miscare de deplasare ca si cum ai mesteca. Vei simti cum muschii lucrează si zona gatului. Executa de 20 de ori, in 3 reprize.

2.      Stai în pozitie verticala, inclina-ti capul pe spate si uita-te la tavan pastrand in acelasi timp buzele inchise si relaxate. Strange buzele ca intr-un sarut si intinde buzele, ca si cum ai incerca sa saruti tavanul. Numara pana la 10 in timp ce pastrezi buzele in aceasta postura. Apoi poti sa te relaxezi si repeti acest exercitiu de 5 ori.

3.      Stai in pozitie verticala, inclina-ti capul pe spate si uita-te la tavan pastrand in acelasi timp buzele inchise si relaxate. Deschide buzele si scoate limba, ca si cum ai incerca sa atingi barbia cu varful limbii. Pastreaza-ti limba in aceasta pozitie pana numeri la 10 si apoi repeta acest lucru de 5 ori.

4.      Stai in pozitie verticala, inclina-ti capul pe spate uita-te la tavan. Numara pana la 10 in timp ce pastrezi buzele inchise si relaxate. Urmatoarea miscare aduci buza de jos peste buza de sus, si pe cat posibil, mentii aceasta pozitie pana numeri la 5. Repeta acest lucru de cinci ori.

5.      Intinde-te pe spate pe pat, cu capul atarnand in jos, peste marginea patului. Adu-ti capul sus spre trunchi si tine-l acolo pana numeri la 10. Relaxeaza-te apoi, si repeta exercitiul de 5 ori.

6.      Stai in pozitie verticala, cu buzele in pozitie normala, apoi, adu-ti maxilarulul inferior înainte, de 10 ori. Repeta acest exercitiu de 5 ori.

Aceste exercitii pot provoca febra musculara, dar merita fiindca ajuta la mentinerea unei fete proaspete si a unui tonus facial imbunatatit.

Exercitiile faciale repetate acasa, impreuna cu masajul facial de specialitate din cabinetul cosmetic si produsele de ingrijire de origine naturala, reactioneaza sinergic si vor contribui la mentinerea sanatatii si supletii pielii pe temen lung, mentinand in acelasi timp un chip sanatos si luminos.

 

Likes(0)(0)