Health&Beauty

Articol publicat pe www.desprespa.ro

Azi va propun un concept nou in Romania, dar foarte popular in Occident, in special in Statele Unite si anume asocierea dintre medicina dentara si tratamentele cosmetice naturale.

Prin tehnici de relaxare si infrumusetare acestea aduc cu sine o noua imagine in ceea ce priveste abordarea actului medical: o viziune placuta, interesanta si usor acceptata de pacienti.

Atmosfera SPA, lumanarile parfumate, aromaterapia antistress, decorul primitor cu parfum oriental, meloterapia aduc in suflet starea de liniste si pace, atat de necesara pentru un tratament stomatologic reusit,  iar apoi un tratament cosmetic cu ingrediente naturale.

Pentru ce tratamentele cosmetice in general si de ce din ingrediente naturale?

Astazi tot mai multi frecventeaza o sala de sport pentru a-si mentine un corp sanatos si armonios, asadar avem grija de corp si ne antrenam anumite grupe musculare al corpului, dar muschii fetei cum si cand “ii antrenam”?

Daca prin sport reusim sa ne mentinem corpul armonios, tenul are cu atat mai mult nevoie de “un antrenament facial” efectuat cu regularitate, fata noastra este cea mai expusa la factorii externi : ger, soare in exces, noxele din atmosfera, fum de tigara, vant, ploaie si nu in ultimul rand regim de viata nesanatos.

Putem combate toate acestea?

– DA, cand se elimina elemntele “nesanatoase” din stilul de viata si incepe preventia pentru pastrarea cat mai indelungata a unui tonus sanatos al muschilor fetei, ai gatului si muschii din zona cervicala;

–   DA, cand se hraneste si hidrateaza corect si suficient pielea fetei, a gatului, decolteului si mainilor;

–  DA, atunci cand acestea se fac intr-o atmosfera relaxanta, prin metode blande, cu ingrediente naturale si efectuate de profesionisti;

–  DA fiindca masajul in zona cranio-sacrala aduce relaxarea si induc starea de bine in intreg corpul.

Este esential ca tu sa te relaxezi intr-o atmosfera simpla, calda si placuta, astfel ca zambetul tau sa se modeleze, iar chipul tau sa refelcta sanatate, prospetime si stralucire.

Imi mai doresc, ca fiecare sa cunoasca cat mai multe despre ceea ce reprezinta un tratament cosmetic, cand si cum poate fi facut, dar mai ales de catre cine este facut un tratament cosmetic.

Marele cosmetolog francez Fernand Aubry spunea: „Cosmetologia este o profesiune de credinta, iar meseria de cosmetician cere nu numai mult tact si indemanare, dar si calitati psihologice si cunostinte multiple in toate domeniile, care in mod direct sau indirect sunt legate de frumusetea si armonia corpului omenesc.”

Cred, impartasesc si aplic acest crez al lui Aubry.

Preventia naturala, studiul continuu si impartasirea metodelor si tehnicilor de pastrare sanatoasa a tenului in mod natural, sunt actiuni pe care pe care le practic si le sustin, iar pentru a afla si povesti cat mai multe…. va astept la expozitia  “Health & Beauty concept international, ce reuneste sanatatea si frumusetea” ce se va desfasura week end-ul acesta la Sala Palatului (16 – 18 noiembrie 2012).

Va astept ori in standul Life Dental SPA ( standul 14 A) unde poti  afla cum se imbina armonios cosmetica naturista cu actul medical, sau la scoala de cosmetica MERU Beauty Organic unde poti invata cum sa-ti pui in valoare frumusetea naturala, folosind metodele si tehnicile de cosmetologie traditionale cu cele moderne, non-invazive si numai cu produse naturale si bio.

 

Likes(0)(0)