De sarbatori trebuie sa stralucesti !

Pentru aceasta iti propun tratamentul intensiv in zona ochilor cu acid hyaluronic, ultrasunete si antioxidanti

Zona sensibila din jurul ochilor, cearcanele si deshidratarea, au nevoie de un tratament intensiv, special conceput si formulat astfel incat sa-ti puna in evidenta ochii si sa elimine aceste aspecte neplacute.

Prin emisia de ultrasunete, adica stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva, foarte sigura. ce produce oscilatii in profunzimea tesuturilor pielii, iar aceste miscari rapide reprezinta un micro-masaj, care relaxeaza si purifica. Efectul termic stimuleaza celulele energetic, zonele tratate se incalzesc, iar metabolismul este intensificat.

Undele acustice declanseaza reactii chimice la nivelul tesuturilor, producan si un efect biochimic, in acest fel este stimulata productia de colagen si elastina.

Efectele de incetinire a procesului de formare a ridurilor si de destindere se realizeaza prin accelerarea metabolismului, cresterea absorbtiei nutrientilor si ingredientelor active din cremele utilizate, prin activarea micro-circulatiei cutanate.

Reimprospatarea pielii cu acid hialuronic ii poate reda capacitatea de vindecare rapida, de refacere si protejare impotriva semnelor de imbatranire.

Acidul hyaluronic are cea mai mare capacitate de legare a apei, astfel incit greutatea moleculară mică a hialuronatului de sodiu, il face sa poata fi absorbit si “impins” cu uşurinţă prin intermediul ultrasunetelor in straturile profunde ale pieli.
Cel ce ramane la suprafata pielii este acidului hyaluronic cu molecula mare, care va determina pastrarea apei la suprafata, implicit pastrarea unui ten hidratat.

Tratament cu ultrasunete si acid hyaluronic pentru zona ochilor

– demachere, tonifiere, masaj manual cca. 5 minute cu ser cu acid hyaluronic si antioxidanti in jurul ochilor si cu elixir antioxidant pe fata;
– masaj cu ultrasunete, 20 minute
– total procedura cca. 30 minute.

Pret pachet 4 sedinte = 200 lei

Tratament cosmetic antioxidant= 140 lei (60 – 70 minute)

In pachet sunt incluse 4 proceduri in decurs de 2 saptamani, si un tratament cosmetic intens hidratant cu antioxidanti si masaj bioenergetic.

Pret normal pachet = 340 lei
Pret luna decembrie – 300 lei

Rezervari poti sa faci aici:

Likes(0)(0)