Articol publicat pe www.desprespa.ro

Afla cum poti sa-ti faci un masaj cu efect de lifting facial!

Pielea ta in aceasta perioada trebuie sa arate proaspata si hidratata. Cum poti face aceasta daca nu reusesti sa ajungi intr-un cabinet cosmetic?

Va propun acest auto masaj ce are un efect de lifting facial non invaziv si care va ajuta de asemenea, sa eliminati retentia de apa din anumite zone ale fetei. Efectul remarcabil se obtine daca il faceti intensiv de 3 ori pe saptamana cu un ser puternic hidratant pe baza de acid hyaluronic.

Inainte de inceperea masajului,  va demachiati si tonifiati tenul si aplicati un ulei natural pe toata fata, in functie de tipul de ten.

Uleiul de rosa mosqueta este uleiul indicat pentru pielea matura, uscata dar si pentru un ten cu probleme acneice. De asemenea uleiul de argan poate fi folosit atat pentru pielea uscata cat si pentru cea mixta.

Ingredientele cele mai imporante, ce asigura o puternica hidratare sunt: acidul hyaluronic, extractele absolute de: rosa mosqueta, musetel, zmeura, iar acestea se regasesc in Serul cu acid hyaluronic si antioxidanti , pe care il aplicati circular in jurul ochilor si buzelor inainte de inceperea masajului, apoi efectuati masajul asa cum este indicat in filmul acesta:  Face Lifting Massage

Likes(10)(1)