„… prin notiunea de coincidenta – atunci când aceasta apare si se manifesta – ar trebui sa întelegem doar anonimatul sub care se ascunde Dumnezeu.” B Burileanu

Am aflat (citit) aceasta cu multi ani in urma, iar zilele acestea s-a concretizat intr-un mod miraculos.

Inca din vara am gandit un concept ce presupunea o terapie cosmetica intr-un loc considerat atipic si anume intr-un wine bar…la o degustare de vinuri

De ce intr-un astfel de loc?2013-10-24 02.32.56
– Fiindca exista un element comun – strugurii !!!

Fiindca principiile active antioxidante din struguri si vin se pot impleti si sa dea un adevarat „regal”atit pentru papilele gustative cat si pentru ten, iar aceasta sinergie se poate realiza cu cel mai puternic antioxidant polifenolic RESVERATOLUL.

Evenimentul de joi seara, a fost pregatit si organizat impecabil de Roxana, in atmosfera boema de la „1000 de chipurii”- eveniment denumit generic „Cu masca fara masca” deoarece pe langa masca cosmetica pregatita de mine, mai sunt mastile venetiene ce ne vegheau de pe pereti in „ sinergie ” cu biblioteca bine 2013-10-24 03.15.30„garnisita” asa cum puteti vedea in aceste imagini.

Sa revin la coincidenta….

Ca sa prepar o masca din struguri si vin si sa o aplic pe fata uneia dintre doamnele participante in „biblioteca” de la „1000 de chipuri” ar fi fost destul de … deranjant si complicat deoarece exista riscul sa patez imbracamintea celei care se supunea tratamentului cosmetic.

Inainte cu trei zile de eveniment a intervenit COINCIDENTA…la o emisiune TV am auzit despre inventia unei romance ce a creat un extract pur cu antioxidantul cel mai puternic – RESVERATROLUL.

Impedimentului cauzat de modul cum as putea concentra in vinoterapia cosmetica, principiile active din struguri i-am gasit rezolvarea.

DA, am gasit formula cu ajutorul unei licori minunate unde – RESVERATROLUL si celelate active polifen2013-10-24 02.33.05olice sunt concentrate in antioxiVita – una din cele mai importante inventii romanesti ale doamnei doctorand inginer Simona Bisboaca, intilnirea mea (telefonica deocamdata) intimplandu-se printr-o coincidenta fericita exact atunci cand aveam cea mai mare nevoie…

Am citit despre inventiile domniei sale, iar conversatiile cu dansa m-au bucurat si mi-au intarit convingerile ca modul cum abordez terapiile cosmetice sunt benefice si corect gandite din punct de vedere biologic si histologic.

De asemenea afirm cu mandrie NATIONALISTA si cu tarie ca sunt incantata ca Simona Bisboaca, cercetatoarea romanca are o realizare de anvergura mondiala, iar dumneavoastra o puteti cunoaste din aceste articole si aparitii TV:

Antena 2 – Proful Menci
Prima TV – Sport dieta si-o vedeta
Antena 1 – Sfatul medicului
www.millesime.ro2013-10-24 04.11.22
Formula as
Adevarul.ro
Transilvaniabussines.ro

 

Despre resusita terapiilor cosmetice si nu numai, cred ca imaginile sunt cele mai concludente… iar in continuare iata ce le-am povestit domnelor despre TERAPIA COSMETICA:

„In seara aceasta e2013-10-24 04.04.24u o sa va povestesc tot despre un produs al strugurilor ce se acumuleaza in pielitele si samburii de struguri – RESVERATROLUL cu efectele miraculoase, RESVERATROLUL cel  mai bogat antioxidant  polifenolic cu efecte benefice asupra procesului de imbatranire  celulara,  ce stimuleaza sinteza fibrelor de colagen la nivelul epidermei, produce relaxarea musculaturii si ajuta la eliminarea celulitei.

Acest redutabil antioxidant protejeaza organismul de radicalii liberii, stressul oxidativ, avand actiune atibacteriana, tonic2013-10-24 04.17.05a, detoxifianta, antitunorala si antivirala.

SUNT – Vinul rosu – SUNT VINUL cu o sursa deosebit de bogata de antioxidanti polifenolici, flavonoide si resveratrol. 

SUNT – Vinul natural deosebit de bogat in zaharuri, acizi organici, vitamine – A, B1, B2, PP (B3) – si saruri minerale, toate aceste  SUNT un  deosebit aport nutritiv si mineralizant pentru organismul uman si implicit pentru piele. 

Si findca SUNT in com2013-10-24 04.18.51pania acetei licori si a dumneavoastra SUNT deosebit de incantata sa alegem un model si : Sa trecem la treaba!

O sa aplic aceasta masca „deliciosa si imbatator de aromata”, datorita extractelor de struguri, masca  benefica pentru orice tip de ten datorita ingredientelor active alese cum ar fi :  gel de aloe vera, extract de struguri, ulei de macese, extract de propolis, vitamina  E si alte active benefice.

Si fiindca SUNT la capitolul terapii sa trecem si la ….rapsodii, pana ce multitudinea de principii active din masca va actiona sinergic cu vinul SUNT …imbibat cu polifenoli, resveratrol si flavonoizi,  dar eu mai simt pe aici ca SUNT pe cale sa apara si ENDORFINELE….” si sa inceapa rapsodia de Rahmaninov pe teme de Puccini:

 

Likes(0)(0)