Este 1 Decembrie! La multi ani Romania!

Se apropie sarbatorile si chipul nostru trebuie sa fie pregatit pentru evenimentele ce vor urma, din timp tenul trebuie astfel “pregatit ” incat de sarbatori sa staluceasca.

Tenul si mai ales zona ochilor trebuie sa fie impecabile, ochii obositi, cearcanele si alte inestetisme din zona ochilor trebuie sa dispara!

In aceasta luna va propun un tratament intensiv si de scurta durata in zona ochilor cu active cosmetice antioxidante, acid hyaluronic si ultrasunete.

– Tratamentul va fi de circa 35 de minute, fiindca timpul in aceasta luna parca se contacta…

– Costul trebuie “aliniat” la perioada socio-economica, ce – o strabatem cu totii;

Acestea fiind spuse sa revenim la zona sensibila din jurul ochilor, deoarece cearcanele si deshidratarea, au nevoie de un tratament intensiv, special conceput si formulat astfel incat sa va puna in evidenta ochii si sa elimine aceste aspecte neplacute.

Masajul special cu efect de lifting, impreuna cu elixirul bogat in acid hyaluronic si extracte absolute de: musetel, kiwi, rodie, trandafir si vitamina E, vor stopa procesului de formare al ridurilor, prin destinderea realizata de accelerarea metabolismului, de activarea micro-circulatiei cutanate si de cresterea absorbtiei nutrientilor si ingredientelor active cosmetice din produsele utilizate.

Reimprospatarea pielii cu acid hialuronic ii poate reda capacitatea de vindecare rapida, de refacere si protejare impotriva semnelor de imbatranire.

Acidul hyaluronic are cea mai mare capacitate de legare a apei, astfel incat greutatea moleculara mica a hialuronatului de sodiu, il face sa poata fi absorbit si “impins” cu usurinta prin intermediul ultrasunetelor in straturile profunde ale pieli.

Cel ce ramane la suprafata pielii este acidului hyaluronic cu molecula mare, care va determina pastrarea apei la suprafata, implicit pastrarea unui ten hidratat.
Prin emisia de ultrasunete, adica stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva, foarte sigura ce produce oscilatii in profunzimea tesuturilor pielii, iar aceste miscari rapide reprezinta un micro-masaj, care relaxeaza si purifica. Efectul termic stimuleaza celulele, zonele tratate se incalzesc, iar metabolismul este intensificat.

Undele acustice declanseaza reactii chimice la nivelul tesuturilor, producand si un efect biochimic, in acest fel este stimulata productia de colagen si elastina.

Va astept cu drag aici: in cabinetul de cosmetica naturista pentru un cadou de Mos Nicolae si de Craciun cu 10 % reducere pentru oferta de sarbatori afisata pe site.
Imaginea ta va fi impecabila, daca vei alege sa-ti aranjezi parul tot la noi.

Maria Mihaiu pentru www.desprespa.ro

Likes(0)(0)