Articol publicat pe www.desprespa.ro

Mai sunt cateva zile pana incep Sarbatorile de Iarna si poate nu ati avut timp sa treceti pragul unui cabinet cosmetic, sau sunteti numai in cabinetul, salonul, studioul, sau maison-ul de frumusete, dar nu aveti timp pentru voi, insa doriti si trebuie sa aveti un ten curat, hranit si hidratat.

Acest ritual este destinat celor care cred in PUTEREA NATURII, a ceea ce EL a CREAT perfect, dincolo de cea mai puternica politica de marketing si promovare a unor produse din industria de profil.

Alege dimineata pentru acest ritual – activ, deoarece se poate realiza in timpul preparativelor de dimineata cu mici pauze pentru ritualul de frumusete.

Deci in timpul savurarii cafelei, sau/ si a pregatirilor de dimineata cu mici pauze incepeti acest ritual.

De ce ai nevoie:

– Latisor de matca pur;

– Un tonic sau o apa florala;

– Un elixir, sau ser cu extracte antirid (extracte absolute) si acid hyaluronic;

– O crema nutritiva (W/O – water/oil), o formula puternic antioxidanta ( resveratrol, polifenoli, extracte) fitocomplexe antioxidante si antirid);

– Abilitatea sau rabdarea executarii unui automasaj de 3-4 minute. (in articolul urmator, din emisiunea „Frumusetea se invata” de  la DIGI 24 TV ).

1. Demachierea de dimineata si hidratarea intensa, cu o apa termala,  eu am realizat-o cu apa de trandafiri;

2. Aplicarea unei lingurite de laptisor (lingurita speciala de dozaj cca. 2-3 g) de matca pur aplicat pe fata si masarea usoara. Laptisorul are si o componenta putin abraziva ca si mierea zaharisita dar mult mai fina, deci va rezulta o exfoliere usoara.

3. Lasati sa se usuce pe fata, cca 7-9 minute, simtiti ca se stringe fata, apoi hidratati din nou cu apa florala si aplicati serul intens hidratant cu acid hyaluronic si masati usor insistand in zona ochilor si ideal ar fi cateva miscari de drenaj limfatic facial, cca 3 minute;

4. Lasati din nou cca. 5 minute pana se usuca din nou;

5. Rehidratati din nou cu apa florala si masati cca 1 minut tenul;

6. Daca simtiti ca va strange in continuare, indepartati urmele de laptisor cu dischete inmuiate in apa, sau si mai bine aplicati crema nutitiva pe tenul bine hidratat si masati usor.

Ritualul complet se poate efectua 7 zile de cele care au tenul mixt, 5 zile de cele care au tenul normal si 3-4 zile de cele cu tenul uscat.

Motivarea este urmatoarea:

Laptisorul de matca pur are un pH acid, iar aplicarea indelungata fara pauze nu este indicata pe-un ten acid, insa enzimele, oligomineralele si vitaminele din laptisorlul de matca ( elixirul natural absolut atat intern cat si extern) il recomanda sa poata fi folosit in doze calculate si pentru imbunatatirea calitatilor pielii deshidratate, devitaminizate.

– Despre vitutile inegalabile ale laptisorului de matca s-a spus aici si aici, iar argumentele acestea si rezultatele ce le-am obtinut eu in cateva zile sunt impresionante.

Un ultim sfat, ingredientele folosite se pot aplica si pe pleoape si pe buze, daca sunt f bine umezite.

Va urez sa petreceti in pace si armonie alaturi de cei dragi aceste Sarbatori !

Maria Mihaiu

Likes(3)(0)