Aceasta filmare pentru DIGI 24 TV, s-a realizat la mijlocul lunii decembrie, iar aceasta terapie cosmetica se poate efectua si in restul anului, daca doriti sa va pastrati tonusul muscular si sanatatea pielii.

Se apropie sarbatorile si chipul nostru trebuie pregatit din timp, pentru evenimentele ce vor urma, iar aceasta presupune in primul rand o anumita stare de armonie care sa vina din interior si se rasfranga printr-o stralucire a chipului.

Tenul si mai ales zona ochilor ar trebui sa fie impecabile, ochii obositi, cearcanele si alte inestetisme din zona ochilor trebuie sa dispara!
Cum se pot obtine acestea?

Prin “Masaj terapeutic antiaging cu elixir din acid hyaluronic si antioxidanti”, cu tehnici speciale de prevenire si combatere a ridurilor faciale, eliminarea toxinelor si echilibrarea starilor emotionale.

Conditia sine qua non, in realizarea tratamentelor, sau terapiilor cosmetice cu rezultate de durata si fara efecte negative in timp, este asocierea tehnicilor de masaj cu ingrediente active naturale.

Pielea sensibila din jurul ochilor, cearcanele si deshidratarea, au nevoie de un tratament intensiv, special conceput si formulat astfel incat sa va puna in evidenta ochii si sa elimine aceste aspecte neplacute.

Masajul special cu efect de lifting si drenare, realizat cu elixirul bogat in acid hyaluronic si extracte absolute din: musetel, kiwi, rodie, vitamina E si un complex antioxidant si refermizant de exceptie, extract la rece din frunze de maslin si frunze de strugurii ursului, active ce vor stopa procesul de formare al ridurilor.

Reimprospatarea pielii cu acid hialuronic ii va reda capacitatea de vindecare rapida, de refacere si protejare impotriva semnelor de imbatranire. Acidul hyaluronic are cea mai mare capacitate de legare a apei, astfel incat greutatea moleculara mica a hialuronatului de sodiu, permite absorbtia si “impingerea” lui cu usurinta in straturile rofunde ale pieli.

Masajul decolteului si cervical sunt esentiale pentru a eliminarea tensiunile din zona gatului ce apoi faciliteaza fluxul sanguin la nivelul fetei si al capului, determina oxigenarea si nutritia celulara. Masajul se realizeaza cu o crema bogata in activi antioxidanti din extractul unei specii rara de struguri de Tokay, foarte bogati in zaharuri, aminoacizi si vitamine.

Efectele: Tratamentul contribuie la o relaxare profunda, trasaturile vor deveni mai senine, ochii mai mari si mai luminosi, prin activarea micro-circulatiei si terminatiilor nervoase cutanate si implicit cresterea absorbtiei nutrientilor din ingredientele active ale produsele utilizate.

Sanatatea = Frumusete – concept al Medicinei Traditionale Orientala, la baza caruia stau 3 factori: sanatatea fizica, sanatatea psihologica si sanatatea spirituala, concept ce-l consider essential in modelarea frumusetii chipului in mod natural, non invaziv si la orice varsta.

Likes(1)(0)