Zilele trecute am avut din nou prilejul sa ascultam si sa vedem sfaturile ce ni le da Mirela Paduraru – Consilier in estetica, Trainer Cosmetica & Machiaj profesional, in emisiunea de beauty de la DIGI 24 TV.

Motivul pentru care doresc sa ma alatur SPECIALISTILOR in estetica faciala este acela de a EDUCA, de a facilita accesul la informatiile si sfaturile corecte ale profesionistilor care au harul si daruirea sa modeleze si sa puna in evidenta prin machiaj naturaletea si personalitatea fiecaruia.

Pot spune ca sunt o mica profitoare si am apelat la amabilitatea si prietenia Mirelei sa-mi permita sa distribui filmuletul: Eyebrown Design by Mirela Paduraru. Eyebrown'”s makeup :  „Ar fi bine sa ne inmultim ca numar, ma refer la cei de specialitate care pun pret pe armonizarea trasaturilor printr-o forma corecta a sprancenelor. Machiajul corector si cel al sprancenelor mi se par de bun simt si reprezinta abc-ul in meseria de cosmeticiana sau make-up artist ” spune cu eleganta Mirela Paduraru.

Eu imi voi permite sa fiu mai transanta deoarece din pacate o parte din reprezentantele si reprezentantii tinerei generatii, au inceput sa imite comportamentul, vestimentatia si machiajul „personajelor expuse ” de mass media, sunt luate ca si „modele” formele geometrice si culorile neverosimile desenate pe fruntea unora dintre „personajelor ” ce apar la TV.

Sa trecem la partea placuta sa vizionam si sa invatam din acest filmulet :

Iti multumim Mirela !

Maria Mihaiu
Cosmeticiana
Trainer in cosmetica

sursa foto: http://moviebeauty.wordpress.com/

Likes(1)(0)