Articol aparut pe www.desprespa.ro

Tratamente cosmetice naturale, cosmetica naturista, tratamente non invazive, a fi bland si protector cu pielea,  a cunoaste, studia si a exersa continu  => pentru mine sanatatea tenului, iar aceasta este sinonima cu frumusetea, iar la baza acestora stau trei factori => sanatatea fizica, sanatatea psihologica si sanatatea spirituala. 

Concluzia o voi formula matematic:

SANATATEA = FRUMUSETE 

DA,  spun si aici, cum spun si cursantelor de la cursul de cosmetica sau de la workshop-uri sau seminariile de cosmetica naturista, ca pielea se aseamana cu gazonul englezesc, ca sa ai un gazon verde si frumos trebuie sa uzi si sa tunzi iarba mereu…timp de 300 de ani… 

La fel si pielea o ingrijesti constant si corect…toata viata. 

Pielea trebuie tratata cu blandete, trebuie sa ii asiguram, ceea ce „recunoaste” si preia (absoarbe) simbiotic prin metabolism, in acest fel rezultatele vor fi pozitive si se vor vedea, iar micile dezechilibre se regleaza automat, asta se intimpla cu o piele sanatoasa si cu putin efort si cunostinte o piele afectata, iritata sau sensibila. 

Puteti vedea sau revedea aici care sunt unele ingredientele pentru „Ingrijirea pielii sensibile”. 

De 8 martie am primt cel mai minunat cadou de la o clienta draga sufletului meu, iar daca anul trecut nu as fi facut public aceste randuri ale uneia din cele mai talentate condeie romnesti, acum am realizat ca daca va dezvalui si voua acestea nu inseamna lipsa de modestie, ci un argument in plus pentru a incerca sa „va intelegeti pielea”, sa realizati ca mecanismele fine de reglare si functionare ale organismului vor functiona perfect daca PIELEA este tratata in concordanta cu intreg organismul si este doar „stimulata”  sa isi exercite corect functiile ei. 

„Cu drag iti daruiesc niste ghiocei pentru ca e ziua ta, pentru ca ajuti femeile sa devina frumoase si cand ajung in mainile tale, stiu sigur ca le trimiti in visare, asa cum si mie mi s-a intamplat cand am fost la tine! Am asteptat sa constat efectul tratamentului creat de tine special pentru mine si iti marturisesc multumirea mea ca te-am descoperit si ca existi in viata mea!

Datorita tie am aflat de ulei de macadamia (sper ca zic bine), de levantica, menta si iasomie araba! Stiam de aceste esente, dar nu le-as fi asociat in veci pe fata mea sau pe corpul meu!

Sticluta magica cu acid hialuronic si musetel, contine de fapt elixirul frumusetii tenului meu care de fel e ultrasesibil si se manifesta la tot felul de alergii!

In ultimul timp, efectele alergiilor parca au disparut si numai tu poti fi responsabila de asta! Multumesc pentru tot! La multi ani!” A.U. 

Multumesc si eu si pentru ca mi-ai permis sa „deconspir” aceste randuri. 

De peste 2000 de ani femeile s-au ingrijit cu ceea ce au avut daruit de natura, iar efectele s-au vazut de-a lungul timpului, iar ca si exemplu ar fi tipologia asiatica si orientala unde exista cultul ingrijirii intregului organism si a pielii implicit cu ingrediente naturale si tehnici de masaj ce stimuleaza buna functionare a tuturor organelor. 

In ultimii 20 -30 de ani in domeniul ingrijirii pielii au aparut o multitudine de tehnici mai mult sau putin invazive si produse de sinteza care au „revolutionat” si invadat lumea beauty, efectele pe termen lung inca nu s-au vazut, sau nu au fost corelate si facute publice in totalitate. Puteti alege o procedura sau tratament asa zis novator si care este de putin timp pe piata NUMAI dupa ce ati studiat sau v-ati informat corect ( nu din reclame) despre efectele obtinute si mai ales precautiile. 

 Iar ca si concluzie voi reveni cu ceea ce am scris intr-un articol precedent :
“Natura ne arata ca tot ce inseamna viata este *levogir, iar dextrogir sunt numai structurile amorfe, fara viata, din aceasta cauza ele nu se intergreaza in metabolismul celulei, desi sunt folosite cu precadere in epoca moderna, ele sunt practic incompatibile cu viul.”

Bibiliografie: *Chimie generala – Linus Pauling (chimist american, laureat al premiului Nobel pentru medicina)

 

Likes(1)(0)