banner 10 mai (2)

mai 10 @ 13:00 – 15:00

 “Faceti din alimentatia sanatoasa un stil de viata, nu o dieta”
Rawcoco,  prima ceainarie raw vegana din Romania, in parteneriat cu Doina Iosif – nutritionist si antrenor de pilates,  deschid s

eria de intalniri cu tematica, ce vor avea loc lunar la Rawcoco. Va invitam sambata, 10 mai, de la ora 13:00, la un ceai in oras si o discutie despre nutritie, sanatate si intimidate.

» Principiile fundamentale ale nutritiei si cum sa combinam alimentele?

» De ce sunt importante anumite ingrediente? Ce sunt superalimentele?

» Cum ma ajuta sportul si o alimentatia echilibrata sa ma mentin in forma?

» De ce este important sa-mi incep ziua cu un smoothie energizant, plin de enzime, vitamine si minerale in stare pura personalizat pe constitutia si organismul meu?

» Cum se reflecta starile mele in aspectul si sanatatea pielii?

» Ce este sanatatea intima? Cum ma poate ajuta gimnastica intima?

Ce poate fi mai frumos decat sa aflam raspunsul la toate aceste intrebari impreuna,  intr-un cadru relaxant, inconjurati de persoane dornice sa impartaseasca lucruri noi, din experienta propie? Nu vorbim din carti ci impartim experiente persoanale….

Vom intalni oameni care gandesc la fel si care sunt interesati de un stil de viata sanatos si armonios.

Vom primi rapunsuri la multe intrebari despre nutritie, frumuseste si sananate intima. Intr-un cuvant,  ne vom cunoaste mai bine si ne vom distra.

Ii vom avea alaturi de noi pe prietenele si partenerele noastre Vania Limban, specialist in sanatate intima  si Maria Mihaiu, specializata in cosmetica faciala.

Cu cine si cum ne vom petrece timpul?

Doina, Anca, Vania si Maria

Anca Alungulesei si  Echipa Rawcoco 

Vom povesti despre Smoothies de energizare pe principii ayurvedice.

De ce am ales Smoothie-ul? Deoarece smoothie-ul de fructe si/sau legume este un mod excelent de a incepe ziua deoarece poate inlocui o masa. Are capacitatea de a absorbi pe deplin intreg potentialul din fructe si legume, primind astfel toate fibrele si enzimele in forma lor completa. Stimuleaza energia, intareste sistemul imunitar, detoxifica organismul si ajuta la reglarea greutatii corporale.

Gama Vitality  Smoothies este formata din 3 smoothies care, prin ingredientele active pe care le contin, ajuta la reechilibrarea si energizarea organismului, in functie de constitutia acestuia. Din punct de vedere ayurvedic sunt 3 tipuri constitutionale: Vata (aer)/ Pitta (foc) si Kapha (Pamant)  iar aceste bauturi au fost concepute special pentru a ajuta atat la reechilibrarea organismului dar si energizarea acestuia.

In cadrul intalnirii vom discuta despre fiecare Dosha (caracteristici, tipologie, combinatii de legume si fructe care reechilibreaza fiecare dosha)  si fiecare participant va afla care este Dosha care-l caracterizeaza.

Surpriza Ancai: Vom degusta in cadrul intalnirii toate smoothie-urile.

Doina Iosif – Nutritionist si Antrenor de Pilates 

Doina ne va povesti despre principiile nutritiei si cum sa combinam alimentele astfel incat sa fim cat mai echilibrati si sa ne simtim cat mai bine in corpul nostru.

Surpriza Doinei: fiecare participanta va primi o sedinta gratuita de pilates si, prin tragere la sort, o sedinta de nutritie la cabinetul Doinei.

Vania Limban – Fondatoare Active Center

Gheisha perineum feminity

Sanatatea intima a femeii discutata din perspectiva unei vieti sexuale si a unei sanatatii urogenitale fara probleme (incontinenta urinara, prolaps urogenital, altele). Toate invitatele vor avea parte de un exercitiu interactiv de gimnastica intima cu mini balls. Vania ne va prezenta cateva metode eficiente de tonifiere a vaginului si perineului: gimnastica intima, jad eggs, epi-no, femi-scan.

Surpriza Vaniei: Vania ofera cadou fiecarei participante – o sedinta de Consultanta Intima la Centrul de Sanatate Intima www.sanatateintima.roIn plus, toate invitatele vor avea parte de un exerciti

Maria Mihaiu – Specialist in estetica faciala naturista

Maria ne va delecta cu o discutie extrem de interesanta si inovativa despre ritualul fetei – rasfat cosmetic cu miere, propolis, laptisor de matca si ciocolata pura, raw – si ingrediente naturale, pure ce actioneaza  sinergic si contribuie la nutritia celulara si mentinerea apei transepidermice.

Surpriza Mariei: o participanta va  beneficia de un rasfat facial din partea Mariei (demachiere/ tonifiere/ peeling cu laptisor de matca/ masca de ciocolata din masa de cacao bruta/ crema de final).

Toti invitatii se vor savura ceaiurile TULSI – Organic India din partea casei.

Durata evenimentului: 2 ore.

Locurile sunt limitate.

Taxa de participare este de 100 de lei. Pentru a putea participa la intalnire trebuie sa va rezervati locul prin plata unui avans de 50 lei sau suma integrala. Acesta reprezinta confirmarea de participare.

*  Dupa achitarea avansului avem rugamintea sa ne confirmati faptul ca v-ati inscris prin completarea formularului de inscriere urmarind acest link Astfel ne ajutati sa avem o mai buna evidenta a participantilor.

Detalii suplimentare la telefon: 0748.232.029 sau 021.230 3424 sau la adresa de email : office@rawcoco.ro

Plata avansului, pentru rezervarea locului, se poate face direct la Rawcoco sau în bancă în contul :

RO81 INGB 0000 9999 0407 2774 deschis la ING BANK

Titular cont: Alungulesei Anca Mihaela.

Unde ne intalnim? RawCoco (Str. Constantin Aricescu, nr. 50A, Sect.1)

Cand? Sambata 10 mai

Ora:  13:00

Va asteptam cu drag la un ceai la RawCoco

Likes(0)(0)