Dovlecei_Final-20.10.2014Am placerea sa va invit la „Sarbatoarea Tartacutelor de Dovlecei” un eveniment ce va avea loc in 31 octombrie organizat de GreenParenting .

Pentru prima data voi invata si copii cum sa prepare o masca cosmetica impreuna cu mama.  Cine va fi „personajul principal” al mastii?

Un dovleac bine copt de soarele tomnatec, rotofei si cat mai colorat.

Va astept, iar in continuare aflati mai multe despre eveniment:

” Toamna vine cu recolta bogata, culori aprinse si cu multe bunatati in randul fructelor si legumelor de sezon.

Dintre toate minunatiile cu care ne intampina noul sezon, toamna asta ne indreptam atentia asupra dovlecilor si te invitam alaturi de cei dragi la “Sarbatorarea Tartacutelor de Dovlecei”.

Dovleacul este o leguma cu mai multe fete: bun pentru mincaruri, ingredient pentru dulciuri si, nu in ultimul rind, medicament.

Cu forme si marimi diferite, putand avea coaja verde, portocalie sau alba, dovlecii contin lecitina, tirozina, peporezina, fosfor si doua vitamine B si A, fiind astfel o adevarata sursa de hrana sanatoasa.

Astfel, pe 31 octombrie incepand cu ora 16:30 te asteptam la Jubile The Ballroom Primaverii alaturi de partenerul de viata, de familie si mai ales de copii.


Motive pentru a veni la eveniment

Gasesti aici cateva motive pentru care sa vii la eveniment:

 • O zi in care vei afla importanta dovlecilor in viata ta: vom vorbi despre cum sa ai o viata mai frumoasa si mai sanatoasa cu produse din dovlecei
 • Vei afla care sunt cele 4 beneficii ale dovleacului in sanatate
 • Vei afla cum sa folosesti dovlecii in alimentatie (hrana sanatoasa), in infrumusetare si nu in ultimul rand cum sa iti mentii sanatatea cu ajutorul acestora
 • O zi de relaxare activa alaturi de cei dragi
 • Copilul tau va participa la workshopurile dedicate toamnei: sculptat in dovlecei si fotografie cu dovlecei. Astfel acesta va afla ca se poate juca dar si invata cu dovlecei!
 • La aceastea se adauga cateva surprize pe care le pregatim alaturi de partenerii nostri care vor fi prezenti la eveniment

Cui se adreseaza

Evenimentul se adreseaza familiilor cu copii, celor care sunt pe cale de a deveni parinti dar si celor care isi doresc sa aiba o viata sanatatoasa folosind resurse naturale.

Astfel, la eveniment sunt asteptati:

 • Familii cu copii (copii de la cateva luni pana la 10 ani)
 • Parinti in devenire
 • Persoane interesate de o viata sanatoasa, o viata “green”

Program

 • 16:30 – 17:00 Inregistrarea participantilor
 • 17:00 – 18:45 Simpozion Green Parenting: “Educa-ti copiii sa traiasca sanatos”:
  • Dovlecelul, prieten de nădejde în bucătărie pentru mame și copii- Eugenia Dobrescu
  • Frumusetea mamei cu dovlecei – Maria Mihaiu
  • Sanatatea mamei cu dovlecei “kalabash”- Vania Limban
 • 18:45 – 19:00 pauza
 • 19:00 – 19:30 workshop sculptat dovlecei
 • 19:30 – 19:45 pauza
 • 19:45 – 20:15 workshop fotografie cu dovlecel
 • 20:15 – 20-30 extragere tombola
 • 20:30 – 21:00 pauza si networking

Pe tot parcursul evenimentului participantii au acces la zona expozitionala in care gasesc standurile partenerilor nostril. In cadrul tacestor standuri vei avea posibilitatea sa afli mai multe despre un trai sanatos si despre o viata “green” in general. Incurajam vizita la standurile partenerilor nostri pentru ca acestia au pregatit surpeize atat pentru copii cat si pentru parinti!


Speakerii evenimentului

Pentru ca vrem sa iti faci o idee despre vorbitorii acestui eveniment gasesti aici cateva lucruri despre cele 3 doamne care ne vor purta printre beneficiile dovleceilor:

Eugenia Dobrescu 1Eugenia Dobrescu – Tehnician nutriționist și fondatoarea Diversificare.ro

Eugenia este mama antreprenor care ajută părinții să conștientizeze importanța alimentației sănătoasă pentru copil în plină perioadă de stabilire a obiceiurilor alimentare, 0-2 ani.

In cadrul evenimentului, Eugenia va vorbi despre “Dovlecelul, prieten de nădejde în bucătărie pentru mame și copii”

Mai multe detalii despre Eugenia gasesti aici.

 

Ana Doicescu- Academica 1Ana Doicescu- Medic specialist medicina generala, Homeopatie

 

 

 

 

 

Maria Mihaiu 3Maria Mihaiu – Cosmeticiana, Trainer in cosmetica cu competente in cosmetica naturista, fitocosmetica si cometoterapii.

Despre ce va vorbi la eveniment: SANATATE = FRUMUSETE acest concept se realizeaza prin abordarea holistica a ingrijirii pielii iar la baza acestui concept stau 3 factori : sanatatea fizica, sanatatea psihologica si sanatatea spirituala.

Mai multe detalii despre Maria gasesti aici.

 

vania limban 2Vania Limban – Moasa Independenta si Fondatoarea Active Center- Singurul serviciu complet si integrat, dedicat familiei

Vania Limban are 25 de ani de experienta. Ca moasa, a fost alaturi de sute de femei insarcinate, pe care le-a ajutat in timpul travaliului sau le-a asistat la nastere, aducand pe lume sute de bebelusi.

A adus la dispozitia viitoarelor mamici, metode internationale noi si esentiale in sanatatea femeii, a pus bazele nasterii in apa intr-una din cele mai mari maternitati private din Romania. Din 2011 a initiat Asociatia Sanatate pentru Viata care promoveaza “un stil de viata sanatos intr-un mediu sanatos”.

In cadrul Sarbatorii tartacutelor de Dovlecei Vania va vorbi despre sanatatea mamei cu dovleceii “kalabash” si va da detalii despre programele de sanatate cele mai potrivite pentru intreaga familie.

Mai multe detalii despre Vania gasesti aici.


Prezentator

Andreea SamsonEvenimentul va fi prezentat de  Andreea Samson, mama si actrita talentata.

Ea te va introduce atat pe tine cat si pe copilul tau intr-o atmosfera de poveste in care vei afla cat de multe beneficii au dovleceii si cum poti sa ii integrezi mai bine in viata de zi cu zi.

 

 

 

 


Investitia ta in cadrul acestui eveniment

   Inscrie-te si plateste taxa de participare anticipat, pana pe 26.10.2014:

 

 • 50 lei/persoana (adult)
 • 80 lei/2 persoane(apartinand aceleiasi familii)
   Incepand cu data de 27.10.2014 si pana pe 31.10.2014:

 

 • 70 lei/persoana (adult)
 • 120 lei/2 persoane(apartinand aceleiasi familii)

Nota: Copiii insotiti de cel putin un parinte au gratuitate (copiii care pot participa pot avea de la cateva luni la 10 ani). ”


Inscriea la eveniment se face pe site-ul sursa : http://www.greenparenting.ro/

 

Likes(0)(0)