CSID_2Am privilegiul sa privesc si sa admir in timpul tratamentelor cosmetice si a cosmetoterapiilor   chipul Femeii FRUMOASE, vad Frumusetea pura de pe chipul DOAMNELOR – clientele mele.

Ma bucura si ma emotioneaza cand vad cum armonia, naturaletea si frumusetea ce se reflecta din suflet pe chipul lor in astfel de momente.

Un astfel de moment surprins pentru revista „Ce se intimpla doctore?”   in timpul  „Masajului bionergetic cu efect de lifting”  cu masca personalizata din ulei de rosa mosqueta, extracte absolute de musetel si trandafir salbatic,  aceste momente mi-au adus atit mie cat si redactorului Bianca Poptean bucurie si armonie.

Articolul Beauty Test:  doua terapii naturale de revigorare!    si GALERIA FOTO  (pag.47)

 Intr-una din zile ma suna o doamna care a citit articolul, insa dorea sa stie mai multe despre mine, despre tratamentele si  terapiile cosmetice cel le efectuez, iar, printre alte intrebari a fost si aceasta:

„Ce cliente aveti? „(Dorea sa auda nume de referinta).

„Doamna Dafinescu Cezara si Doamna Gabriela Hamzescu”,  am spus doar aceste nume, ale marilor noastre actrice ce au jucat si joaca pe scena Teatrului National din Bucurestri.

Va CSID_4multumesc DOAMNELOR ca reveniti de fiecare data,  si-mi permiteti sa va admir frumusetea!

REVERENTE!

Iti multumesc Bianca Poptean!

Va multumesc in egala masura dumneavoastra DOAMNELOR – clientele mele – carora nu v-am spus numele, care de asemenea reveniti si-mi umpleti sufletul cu bucuria data de lumina si stralucirea chipului dumneavoastra.

Sunteti fabuloase  si minunate!

VA MULTUMESC!

Maria Mihaiu

Likes(0)(0)