DSCF1669

Stimularea si protectiea celulelor stem din epiderma este subiectul fierbinte de cativa ani in industria cosmetica, pionieratul in cercetarile phytocelulelor stem apartine grupului elvetian Mibelle Biochimie.  

Cercetari considerabile si teste in vitro au relevat ca vitalizarea celulelor stem dermale – anti-îmbătrânire – se poate realiza printr-un mecanism de regenerare epidermica cu cellule stem vegetale. 

In 2008, Institutul Mibelle Biochimie Elvetia – obtine primele reusite in cercetarile despre efectele celulelor stem vegetale.  Cercetatorii au reușit să stabilească pe o cultură de celule dermice un nou sistem de testare conceput pentru a evalua ingredientele active care pot vitaliza celulele stem ale pielii.

PhytoCellTec TM argan – este primul activ cosmetic care si-a demonstrat prin studii clinice eficacitate pe celulele stem cutanate.

Studiile clinice arata ca PhytoCellTec ™ Argan este activul cosmetic capabil de a proteja si vitaliza celulele stem DERMICE umane,  acestea accelereaza procesul de reparație naturală a pielii, de  asemenea previne imbatrinirea oricarui tip de piele.

Tratamentul cu PhytoCellTec ™ Argan este singura procedura demonstrata prin studii clinice ca duce la o crestere a densitatii pielii cu 12,7%  si o reducere a instalarii ridurilor si diminuarea adancimii lor cu 26,2% .

Acesta “masurare” a densitatii a fost certificata printr-o tehnica ecografica speciala pentru  piele.

Studiul clinic PhytoCellTecTM de argan certifca efectul antiageing prin:

• vitalizarea si protejarea celulele stem dermice

• eliminarea ridurilor fine si prevenirea formarii lor;

• declansarea procesului de reparare naturale a pielii;

• permit celulelor stem dermice sa-si mentina potentialul de regenerare;

• reactiveaza toate funcțiile de intinerire ale pielii.

Bibliogarafie :

HSH Chemie

Mibelle Biochemistry Group

Avand aceste rezultate certificate prin studii clinice am „imbogatit” cremele naturale „mariamaria” cu aceste active cosmetice.

Cumpara creme naturale cu celule stem vegetale

Likes(3)(0)