Oricat de optimista si pozitiva as fi de data aceasta ma simt obligata de mai multi factori sa postez acest mesaj ce l-am primitrecent. De altfel am mai auzit de multe ori astfel de probleme, care probleme le genereaza pe urmatoarele: cine si in ce conditii te angajeaza?

Mi-as dori sa aud (vad) mai multe pareri despre aceasta….legat de titlu, in ceea ce priveste sfaturile despre cum ar putea iesi din impas o sa incerc sa o ajut.
Ma intreb in cele 7 luni de curs, unde sunt si cum se reflecta orele impuse de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)  din cadrul Ministerului Educatie si Cercetarii Stiintifice, unde se regasesc notiunile de managenment- ul salonului sau pregatirea psihologica pentru  angajare.
.
„Buna Maria,
 Imi cer scuze de deranj…ma numesc ……………………….  si …poate sunt putin cam indrazneata, dar chiar mi -as dori din23. Fiecare produs imi raspunzi 🙂 Imi place foarte mult blogul tau…
Sa nu te retin prea mult…eu am terminat un curs de cosmetica de 9 luni  la …………………………., dar nu pot spune ca am si invatat foarte multe .as vrea sa profesez in domeniul cosmeticii, doar ca nu prea stiu cu ce marci de produse si cu ce aparatura sa incep.
As vrea foarte mult sa ma axez pe calitate.La curs am exersat epilarea cu o ceara mai ieftina, de proasta calitate, aparate ce trebuiau scoase din priza mereu pentru ca se supraincalzea ceara in ele, iar la tratamente faciale -am folosit cateva produse de la ………………………… , un vapofor si o lupa cu picior.
Imi doresc foarte mult sa profesez, chiar sa folosesc produse organice, sa am aparate de calitate…doar ca 🙁 ….inceputurile sunt putin grele si ti-as fi recunoscatoare daca m-ai ajuta cu cateva sfaturi. Te rog!
Multumesc mult pentru timpul acordat:)!”

 

Likes(1)(0)