ralucaSfarsitul de saptamina l-am petrecut intr-o atmosfera calda, armonioasa, o lansare de carte, o carte despre viata, dragoste, tradare, suferinta, armonie, frumusete. Mi s-a confirmat inca o data ca frumusetea vine din interior,  mai bine spus din minte, trup si suflet…

Antonia Balan, ne-a daruit din inima romanul “Dana, Dragostea mea”, apoi ne-a ne-a daruit inca mult mai multe, atmosfera calda, posibilitatea socializarii si cunoasterii unor persoane si personalitati minunate.

Asa am avut ocazia sa vad frumusetea participantelor “la ea acasa”, pe chipul lor se reflecta zambetele si simtirile traite, pe masura ce se derula evenimentul,  simtirile si fetele se transformau.10423696_915556645132208_5875971713041054619_nAm privit chipurile frumoase care se transformau in functie de emotiile transmise  se incordau, iar privirea se intuneca, pe moment disparea stralucirea chipului, iar mai apoi explozie de rasete si toate se transformau, straluceau, chipul intinerea instantaneu.

Acest exemplu cu trairi bruste de la bucurie, la tristete si suparare a relevat “secretul” unui chip frumos si armonios = zambetul + seninatatea + pozitivismul.

Mai este nevoie de un singur “ ingredient” sa avem chipul tanar si stralucitor in permanenta :  sa avem mereu fata senina si armonia in suflet.

O sa concluzionez cu un alt exemplu: A doua zi am intrat intr-o biserica unde o sora (calugarita) avea un chip senin, o fata stralucitoare si ochii albastrii, vii, buni, frumosi.  Varsta dansei nu se vedea, am studiat acel chip, de invidiat pentru +50.

Ridurile ? Doar atunci cand radea se reliefau usor…

Secretul? Seninatatea, bunatatea, armonia si mai ales zambetul toate acestea in PERMANENTA au statornicit si dainuit tineretea, aceasta stare este secretul primordial antiageing.

Atit putem face pentru noi sa zambim cat mai mult, zambetul si seninatatea este primul “ingredient” in pastrarea unui ten sanatos si frumos.

Maria Mihaiu

Cosmeticiana &Trainer Evaluator Cosmetica

Likes(2)(0)