6cbee1acaa7076ef651cde3d109727911ba454161c8d01e097f56f6c2921a62af6185f9a5b08664b„Vin cu o stire importanta! Am bucuria de a va anunta, precum am aflat si eu printr-o scrisoare oficiala de la Gourmand World Cookbook Awards ca volumul Retete Vegane Fara Foc a castigat premiul national al acestui concurs, fiind considerata dupa juriu cea mai buna carte de retete vegane din Romania. Volumul a intrat in cursa pentru premiile internationale a categoriei Best Vegan Cookbook, iar premiile vor fi decernate în luna iunie în China. Premiile Gourmand Cookbook Awards sunt selectate anual la nivel global, iar gala este un eveniment de renume in lumea internationala a cartilor de gastronomie. Detaliile sunt aici. „
 .
Aceata stirea am avut placerea si onoarea sa-mi fie transmisa de doamna Ligia Pop, liderul oficial in materie de raw food din Romania,   Ma inclin in fata realizarilor romanesti cu atit mai mult daca acestea se inscriu intr-un stil de viata sanatos.
.
In continuare as vrea sa va anunt ca in cinstea acestui eveniment doamna Ligia Pop doreste sa impartaseasca aceasta bucurie atat cunoscatorilor cat si altora printr-o demonstratie culinara o voi cita in continuare: ” eveniment important pentru noi, unde va fi prezenta si presa nationala. Aceasta demonstratie culinara am numit-o „Ligia’s Kitchen Live!” Detaliile sunt aici. „
.
Mai departe Ligia Pop ofera premii pentru:   ” primii 50 dintre cei care veti scrie despre ambele vesti, drept recunostinta din partea mea, veti primi un bilet gratuit la demonstratia culinara, in valoare de 150 lei fiecare bilet. ” .
.
Multumesc pentru acest premiu, daca il voi catiga, eu la randul meu doresc sa ofer acest cadou mai departe, detaliile le veti afla pe pagina de facebook : Cosmetica Naturista Maria Mihaiu .
.
Felicitari si Multumesc Ligia Pop !

 

Likes(0)(0)