„Omul frumos în ziua de azi e cel care urcă invers pe scară…” lansare H&B
Căutăm astfel de oameni frumoși, îi cunoști?
Te invităm să-i descoperim împreună.Suntem Maria și Roxana, dacă primești această invitație e pentru că vrem să facem lansarea acestei reviste alături de tine.Ce este „Health&Beauty Magazine”?
De ce o revistă online?
Cum am redifinit un concept existent: „Sănătate și frumusețe zi de zi”?Lansarea a avut loc joi, 10 septembrie, la Hotel Caro Parc – „1000 de chipuri WineBar”, unde impreuna cu invitatii v-am spus povestea noastră.
Maria Mihaiu                                                      Roxana Elena Petrescu
Trainer Cosmetica Naturista                               Consultant Comunicare&PR.
In continuare am avut placerea la o  „Corespondenta Bruxelles – 09.09.2015 – INTRO”
 „Draga Maria si Roxana,
 
dORISCu drag am primit invitatia de a ma alatura echipei  care va construi acel loc in care frumusetea, sanatatea si starea de bine va patrude in lumea virtuala prin noul concept redefinit de voi: „Health&Beauty Magazine”
 
 Intr-o lume a vitezei in care Timpul ne fura si acele momente de liniste, ne indreptam atentia spre sanatatea si starea noastra de bine si ne dam seama ca este aproape imperios necesar ca sa existe un spatiu virtual de bien-etre. Informatia corecta, o lectura pozitiva, un sfat sau o reteta culinara buna si de ce nu, o muzica relaxanta,  regasite in acest minunat concept, ne poate transforma intreaga stare de spirit doar printr-un simplu click.
 

Pentru ca Belgia este tara mea de adoptie si dupa un palmares de activitati in care am bifat in lumea

evenimentelor socio-culturale, beauty si media timp de 12 ani, am sa incep incursiunea in lumea povestilor de viata a romanilor de pretutindeni.

 Din Capitala Europei, am sa va transmit noutati, curiozitati, informatii utile si povestile romanilor care se doresc a fi auzite.
 
Felicitari pentru initiativa acestei platforme virtuale, mult success tuturor colaboratorilor si multumiri pentru increderea acordata scrierilor mele.”
 
Doris zimbet
De la Bruxelles pentru Dumneavoastra,
 
Doris Uglar

 

 

 

 

 

Doris ne-a mai oferit o surpriza un interviu la Radio Artis Bruxelles, avem aici deocamdata intro -ul emisiunii:

 

Likes(1)(0)