susan jparticol aparut pe  www.desprespa.ro

Pe masura ce imbatranim tenul nu mai are aspectul tanar si “odihnit”, iar acest lucru se datoreaza si redistribuirii volumului facial, adica grasimea subcutanata se “reaseaza” in locurile unde dezavantajeaza  si “dispare” din locurile unde ar fi necesara sa estompeze deficientele din jurul ochilor, pe frunte si din jurul gurii.

Efectele ?   Ridurile se transforma in pliuri nedorite si mai ales inestetice…

– Buzele devin mai subtiri ….. acum cand trendul este de buze pline!

– Fata se transforma, afectand armonia si expresia naturala.  

Ce ar trebuie sa facem pentru a preveni imbatranirea tenului?  

Pe langa masajul facial si automasaj, exista ingrediente naturale ce diminueaza si pot ajuta la corectarea acestor imperfectiuni.  

Ce fac aceste ingrediente naturale?  

Stimuleaza mecanismele corpului, (ale pielii) in mod natural de a-si recupera volumul facial pierdut.  

Cum actioneaza ingredientele naturale asupra pielii?  

Studiile clinice arata ca nu este suficient sa aplici pe fata o leguma, o planta sau fruct.    Principiile active care au actiuni benefice pentru piele se concentreaza in diferite parti din plante si uneori masele si volumele moleculare (mari) ale acestora nu sunt capabile sa “strapunga” straturile pielii si sa ajunga in profunzime.   Concentrarea principiilor active si “incapsularea” lor in produse cosmetice de ultima generatie fac capabile ca aceste ACTIVE COSMETICE  sa ajunga in straturile profund dermice si sa produca efecte benefice pielii.  

Care sunt aceste ingrediente din activele cosmetice?  

Susanul este ingredientul ce a jucat si joaca un rol important in medicina ayurvedica Indiana, concentrat in active cosmetice creste acumularea de lipide in tesutul adipos, oferind astfel un volum marit in zonele unde de-a lungul anilor s-a piedut masa de grasime.   

Activul cosmetic  –  Linefill ™ – este un ingredient extras din susan, cu STUDIU CLINIC atestat ce regleaza tesutul adipos din stratul subcutanat.   Actioneaza prin remodelarea conturului fetei prin stimularea sintezei de adipocite, adica umplerea  pliurilor inestetice si a zonelor fara grasime subcutanata din jurul ochilor, de pe frunte si din jurul gurii.  

Linefill ™ activeaza adipogeneza prin fractiunea bogata in sesamin obtinuta din semintele de susan (Sesamum indicum), de Etiopia.  

Va veti intreba pe buna dreptate unde gasiti si cum se foloseste acest ingredient?  

– Activul cosmetic Linefill ™  este materia prima pentru laboratoarele sau fabricile de cosmetice naturale;

– Acest activ cosmetic este inclus in produsele cosmetice, crème, lotiuni, seruri cu rol de: 

  • estompare linii, anti-imbatranire;
  • creme contur buze si ochi;
  • tratamente pentru fermitate : fata, gat, decolteu, sani;
  • volumizator corp: sani, fese, obraji, etc  .

– Il gasiti in componenta produselor cosmetice la capitolul : INGREDIENTE ;

Din ianuarie 2016 Linefill ™, va fi inclus intr-un protocolul de tratament cosmetic de la Cosmetica Naturista Maria Mihaiu .

Intr-un articol urmator voi arata utilizarea HOME MADE a susanului si a altor ingrediente potentatoare a susanului (sesaminei) in cosmetica.

Maria Mihaiu

Cosmeticiana & Trainer Cosmetica

BIBLIOGRAFIE  si sursa video:

Provital Group Barcelona

HSH Romania

 

 

Likes(0)(0)