Cosmetica Naturista Integrativa Maria Mihaiu este alaturi de Fitness Scandinavia School  ce organizeaza A 6-A CONVENTIE INTERNATIONALA DE FITNESS 19 – 20 MARTIE, 2016, ce va avea loc la RIN GRAND Hotel  Bucuresti.

 

A4 Convention 2016-02

Fitness Scandinavia School este una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din Romania. Organizeaza atat cursuri de formare instructori fitness, aerobic si tehnicieni nutritionisti, cat si evenimente sportive, cum ar fi workshop-uri sau conventii de fitness. In prezent organizeaza cea de-a VI-a Conventie Internationala de Fitness pe  19 – 20 Martie 2016.

Este un eveniment sportiv creat pentru a promova si experimenta cele mai noi tendinte in industria fitnessului. Pot participa atat instructori sportivi, cat si iubitori ai sportului sau chiar incepatori. Vor fi 2 zile pline de clase incendiare prezentate de instructori de top de la noi din tara si internationali. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati link-urile  evenimentului:  A 6-A CONVENTIE INTERNATIONALA DE FITNESS 19 – 20 MARTIE, 2016

 

 

Likes(0)(0)