Doua dintre cele mai frumoase „martişoare” ce le-am primit de-a lungul anilor şi doresc să vi le împărtăşesc aici:

28 februarie 2014 – Dr. Elena Popescu Carabineanu

72. a primit si a daruit o stare de spirit.

foto by Alexandra Dragomir

„Pe Maria am întâlnit-o în urmă cu mai mulţi ani şi mi-o amintesc înca de la inceput ca fiind foarte caldă şi sinceră în emoţii. Apoi am ajuns sa îi descopră mâinile magice şi dibăcia cu care făcea tratamentele.

Ah, minunea de tratamente! Fiind totul natural şi toate gândite de Maria, imaginaţi-vă doar cât suflet pune în fiecare retetă în parte şi cum le personalizează ea pe toate! Tot pasiunea şi probabil dorinţa de a lucra cu oameni au făcut-o să realizeze niste tratamente cosmetice atât pentru piele cât şi pentru suflet!

Într-o atmosferă caldă cu zambetul Mariei mereu prezent, experienta este atât de relaxantă şi specială încat pleci de la cabinetul ei plină de energie, mai frumoasă şi mai luminoasă!

Îti multumesc, Mărie dragă, pentru ca sunt mai frumoasă! Dr. Elena Carabineanu”.

1 Martie 2014 – Roxana Petrescu

mqdefault-300x168

„Am cunoscut-o pe Maria prin intermediul unei dragi prietene şi de-atunci pot spune ca a fost dragoste la primul tratament…

Mâinile ei sunt magice, ador masajul cu efect de lifting, iar felul în care-şi prepară singură măştile şi pasiunea pe care o pune în tot ceea ce face n-au cum să te lase indiferentă.

Folosesc cremele de aproape un an şi jumătate, sunt lejere, hidratante şi cel mai important sunt 100% din ingrediente naturale, îmi simt tenul că respiră, ador mirosul şi prospetimea pe care o emană, ingredientul meu preferat fiind levantica. „

 

Likes(1)(0)