gravidutaFiecare mamă îşi doreşte ca pielea delicată a bebeluşului să ramână catifelată, deoarece sistemul imunitar este scăzut.

„Crema Bebeluşului” trebuie sa conţină un procent mare de uleiuri delicate si unturi vegetale, iar apa în cantitate redusă, aşa că am formulat şi preparat o emulsie de tipul apă în ulei (W-O-W).

Ingredientele naturale cu active ce protejează şi vindeca anumite probleme ale pielii au fost sponsorizate de www.aroma-shop.ro . IMG_20170429_154249

Oxidul de zinc alunecă pe piele și creează o barieră impermeabilă, lanolina anhidră vegetală şi complexul emolient Natural Gelly formează un raport ocluzivitate şi permeabilitate, ideal pentru pielea unui nou-născut.

Agentul antibacterian ideal este extractul CO2 de gălbenele, antiinflamator natural în acesastă cremă.

IMG_20170430_135707O cremă bogată ce previne înrosirea şi ajută la îngrijirea uşoară a zonei scutecului. Lanolina vegetală este prietenoasă cu pielea și împreună cu oxidul de zinc asigură o barieră împotriva umezelii.

Extractul CO2 de muşeţel are un efect calmant, protector ce dă un sentiment de siguranță pielii iritate și reduce roșeața, sprijinind regenerarea pielii.
Crema nu conţine conservanți sintetici, parfumuri, coloranți sau derivate din uleiuri minerale.

 

Likes(0)(0)