Va invitam de azherbal_banneri sa ne acompaniati intr-o fascinanta calatorie in lumea cosmeticelor de la incepurturi pana in prezent. Asadar, incepem:

Plantele medicinale constituie un pretios tezaur pus de natura la indemana omului, in scopul prevenirii si vindecarii bolilor. Folosirea plantelor pentru sanatate, dar si pentru frumusete, dateaza din timpuri indepartate, omul straduindu-se sa-si aline durerile, sa-si vindece ranile sau sa-si intretina frumusetea si prospetimea cu ajutorul lor.
Astazi, terapia moderna se bazeaza pe folosirea diverselor parti ale plantelor, pe principii active izolate din ele, pe uleiuri volatile sau pe substante semisintetizate, deci pe substante naturale obtinute din plante.
In cosmetica, substantele naturale din plante prezinta avantajul ca sunt bine suportate de organism, patrund mai usor in piele, au o eficacitate rapida si, aplicate rational, au o excelenta contributie la intretinerea tonusului muscular.
Unele vegetale au in compozitia lor, in afara de vitamine, saruri minerale si hormoni.

Stiti de ce este bine sa folosim cosmetice naturale?
Acestea sunt compuse din ingrediente naturale si active cosmetice de origine naturala, iar pe langa faptul ca sunt „recunoscute” de celula umana a corpului, stimuleaza microcirculatia si schimbul de oxigen la nivel celular, drenarea limfatica, regenerarea celulelor, hidratarea profunda, aportul de vitamine si minerale.

 

Likes(1)(1)