Sambata si duminica am avut placerea sa particip la lansarea unui concept nou in machiaj: SPA MAKE-UP o inventie creata si brevetata national, de make up artistul Mirela Paduraru.

Mirela, a lansat acest concept 100% romanesc in prezenta unui public constituit din specialisti in make-up si cosmetica, beauty editori, presa, din randurile careia a participat si Izabela Panescu, realizatoarea emisiunii „Tinerete fara Batranete” de la DIGI 24 TV, prima vedeta din Romania care a experimentat machiajul spa.
Ce m-a determinat sa imbratisez acest concept?IMG_4312

– Ceea ce Mirela sublinieaza ca esenta acestui concept: ”machiajul SPA este un machiaj ce poate fi realizat atat de specialistii in make up si/sau cosmetica si reprezinta transformarea unei sedinte de machiaj intr-o experienta senzoriala spa”;
Ce m-a derminat sa indragesc machiajul SPA?

– Machiajul SPA se realizeaza in functie de ceea ce simti ca ar trebui sa pui in valoare pe chipul unei femei, sa „modelezi natural” prin machiaj astfel incat personalitatea si unicitatea femeii sa ramana, sa „sculptezi” fara sa modifici artificial si neverosimil frumusetea care vine din interior, frumusete care un artist „ce-o simte” o aduce la sprafata si-i da valoare.

Mirela a convins inca din prima zi ca „machiajul SPA transforma o sedinta de machiaj intr-o experienta senzoriala”, atuu imposibil de realizat intr-o sedinta clasica de machiaj.

Pregatirea acestei experiente SPA a debutat intr-un decor in care meloterapia se imbina perfect vizual si olfactiv, iar prezenta delicatei Izabela rezona cu decorul si transmitea prin zambetul ce-i lumina chipul, armonia care o invaluia in timpul acestei adevarate terapii SPA.

Personalizarea abordarii si posibilitatea diversificarii actiunilor fara a omite etapele necesare unei sedinte de machaj, m-au determinat sa consider aceasta sedinta ce poate dura de la o ora si jumatate, o terapie de relaxare si armonizarea a sI+M+Mimturilor, o adevarata simbioza pe chipul Izabelei.

Etapele sedintei de machiaj s-au transformat intr-un ritual ce se derula sinergic, demachierea mangaietoare, cu exfolierea blanda si metoda insolita de aplicare a cremei exfoliante prin intermediul periilor. Perii ce se ondulau molcom si languros pe chipul ce incepea sa capete o stralucire sanatoasa si sa respire … curat, gata pregatit pentru aplicarea produselor de machiaj.

Ritualul aplicarii machiajului propriu zis desi s-a derulat „pe repede inainte” datorita timpului micsorat alocat acestei expuneri, a decurs fara cusur.

Mirela a terminat de nuantat trasaturile delicate ale Izabelei, cu accente pe ochii ce urmau sa fie „ascunsi” in spatele unor lentile de ochelari, dar care exprimau „experienta senzoriala” si oglindeau bucurie, armonie si frumusetea natruala…

Acum o sa devoalez un mesaj ce mi-a fost transmis candva de Mirela, iat tu Mirela iarta-mi aceasta indiscretie si poate infatuare?

„Draga Maria! ………. sunt norocoasa ca te am ca prietena! Ma bucur ca te-am intalnit si am construit o relatie frumoasa de prietenie si respect reciproc”

Cu mare drag Mirela, tu esti raspunzatoare si pentru „experienta mea” pe … desprespa,

Cu mare drag Ioana

Maria Mihaiu

Likes(0)(0)