creme curs

EFECTUATE

Cursurile si worksop-urile de cosmetica naturista in luna februarie in martie 2015 :

19-21 februarie 2015

13 – 15 martie 2015

informatii suplimentare  sunati la 0737 346 546  temetica si desfasurarea lor se obtine pe mail:   cosmetica@mariamaria.ro

Lunar, pentru specialistii in cosmetica, sau pentru cei care doresc sa cunoasca acest domeniu din perspectiva preventiei si intretinerii naturale a pielii, se organizeaza seminarii de:

1. Cosmetica naturista;

2. WORKSHOP-uri cu prepararea cremelor home made;

Poti sa le inveti pe toate acestea in cadrul WORK SHOP-urilor de cosmetica naturista organizate frecvent, ce contine notiuni teoretice si practice de cosmetica naturista.

A te inconjura si a folosi ingrediente naturale este eficient, benefic, la indemana, trebuie doar sa-ti aduc la cunostinta cateva notiuni elementare despre fitocosmetica sau cosmetica cu plante, biocosmetica, extracte naturale, active cosmetice, cosmoceutica, BIO, ECO si NATURAL.

Invatand cateva notiuni si reamintindu-va altele din biologie si chimie, puteti deprinde cum sa va ingrijiti pielea, cunoscand principiile active cosmetice, cum trec acestea din plante si sunt concentrate in uleiuri si unturi naturale, in uleiuri esentiale si in extractele absolute.
Activele cosmetice naturale, vi le voi face cunoscute, vom prepara emulsii (creme), elixiruri uleiose, alifii, parfumuri uleioase, sau sapunuri efervescente.

Preventia naturala, studiul constant si impartasirea metodelor si tehnicilor de pastrare sanatoasa a pielii in mod natural, reprezinta un crez ce doresc sa-l impartasesc celor care doresc sa invete meseria de COSMETICIAN sau sa se perfectioneze.

„Cosmetologia este o profesiune de credinta, iar meseria de cosmetician cere nu numai mult tact si indemanare, dar si calitati psihologice si cunostinte multiple in toate domeniile, care in mod direct sau indirect sunt legate de frumusetea si armonia corpului omenesc.” spune un mare cosmetolog francez Fernand Aubry

Inscrieri si alte informatii telefonati la 0737 346 546, tematica se poate solicita pe mail:  cosmetica@mariamaria.ro

Likes(2)(0)