articol apărut pe; www.desprespa.ro

Happy Skin SensorialAzi HAPPY SKIN ingredientul ce aduce fericire pielii!

DA exista astfel de principii active ce sunt izolate din plante prin studii clinice în laboratoare prestigioase, iar azi vă voi dezvălui despre acest produs recent “inventat” și apărut în industria cosmetică – HAPPY SKIN un ingredient activ din gama neurocosmetice. 

Ce efect are acest ingredient ce se găsește în produsele cosmetice de înaltă clasă?

– Stimulează producția de ß endorfine (beta endorfine) din piele!

Survine normal o altă întrebare:

Ce sunt ß endorfinele?

– Acestea sunt hormonii neurotransmițători ce se află în neuronii din sistemul nervos central și periferic.

Acesti hormoni sunt produşi de glanda pituitara, hipotalamus și pancreas și sunt principalii stimulatori activi ai dopaminei în creier.

În piele aceste endorfine eliberează în cantități mari acesti neurotransmițători care dau senzația de plăcere, bunătate și relaxare, aceste endorfine mai sunt cunoscute ca și “chimia fericirii”.

După aceasta descriere un pic mai tehnică sa vedem care este efectul beta-endorfinelor din produsele cosmetice asupra pielii prin procesul de euforie declansat;

–      Îmbunatatirea sistemului imunitar al pielii;

–      Reducerea inestetismelor cutanate cauzate de stress;

–     Îmbunatatirea reliefului pielii şi al rezistentei la durere.

Este minunat şi deosebit de plăcut că există un astfel de ingredient minune, să vedem din ce este extras care sunt principiile active şi cum sunt concentrate apoi în ingredientul activ HAPPY SKIN.

Rhodiola rosea este o planta ce face parte din familia de Crassulaceae, iar din aceasta planta se folosesc rizomii sau radacinile pentru a se extrage principiile active aducatoare de… fericire.

Numită si “radacina de aur”  sau “radacina Arctica”  – este o plantă adaptogenă şi anti–stress foarte populară în medicina traditională  asiatică.  S-a constatat că este cunoscută de peste 2000 de ani fiind folosită de medicii şi farmacologii greci pentru îmbunataţirea stârii de spirit, a vigorii şi a funcţiilor cognitive.

Activii cosmetici extraşi prin cercetari de ultimă generaţie reliefează că se măreste rezistenţa organismului la orice tip de stress prin relaxarea produsă în sistemul hormonal.

Aceşti activi ce se afla în rădăcina plantei (flavonoizi, rosarin, rosavin, etc.) induc prin biosinteză  stimularea receptorilor centrali si periferici, eliberănd endorfinele, ce îmbunătăţesc starea de spirit generală şi condiţia fizică.

Proprietăţile antioxidante sunt de asemenea remarcabile în daunelor produse de radicalii liber-indusi.

Izolate si “incapsulate” aceste principii active din Rhodiola rosea  într-un studiu clinic rezultă ingredientul activ HAPPY SKIN cu efecte remarcabile în produsele cosmetice in care este inclus.

SKIN HAPPY, acest ingredient activ, extras din “radacina de aur” are efecte anti-stress, antioxidante, anti-îmbatranire, îmbunatăţesc starea de spirit,  relaxează şi dau senzaţia de bine atăt pe piele căt şi în produsele pentru păr.

La cursurile de Cosmetica Naturistra Maria Mihaiu puteţi să vedeţi şi să aflaţi mai multe despre şsi cum acţionează acest ingredient.

Happy Skin – se află în produsele ce alcătuiesc unul din protocoalele tratament de la Cabinetul de Cosmetică Maria Mihaiu – rezervari 0722 745 679, www.mariamaria.ro

Maria Mihaiu

Cosmeticiana&Trainer Cosmetica

BIBLIOGRAFIE:

–     Provital Group Barcelona prin HSH Romania

–    Wlikipedia.

 

Likes(0)(0)