Ce este aurul coloidal?
Aurul coloidal este un supliment alimentar care contine nanopatricule de aur de 24 carate, puritate minima 99,9-99,99%, in apa distilata ultrapura.
De mii de ani oamenii au adaugat aur in dieta lor, pentru a atinge un echilibru fizic, mental si spiritual cat mai profund.

Elixirul nemuririi. Aurum potabile este un elixir medieval, considerat de catre alchimisti ca avand proprietati regenerante si de intinerire si fiind capabil sa vindece toate bolile, sa pastreze trupul indestructibil. Acest elixir este o solutie coloidala cu particule extrem de mici de aur in apa demineralizata. Particulele de aur poarta o sarcina omonima si se gasesc in apa in stare de suspensie. Aurul coloidal nu are gust si nu contine toxine. Simbol al cunoasterii si nemuririi, aflat in corespondenta directa cu Soarele, principiu masculin, activ, prezent si in structura ADN-ului uman, aurul este considerat in alchimie produsul final al evolutiei metalelor, deoarece reprezinta perfectiunea.

Fizic: Aurul este recunoscut a fi un analgezic puternic (in cazul anumitor tipuri de dureri) si cu o actiune foarte blanda. In 1927, un studiu medical realizat in Franta, a dovedit ca aurul este foarte util pentru tratarea problemelor de sanatate ale articulatiilor, astfel incat de atunci este utilizat incontinuu in crisoterapie.

Inca de acum mai bine de un secol, aurul era deasemenea cunoscut pentru rolul sau in mentinerea starii de sanatate a inimii, imbunatatirea circulatiei sanguine, precum si tonifierea organelor slabite. Intarirea libidoului, reducerea intensitatii bufeurilor de caldura sau de frig, constituie un alt efect al aurului in organism.

Mental: Unul dintre efectele cele mai fascinante ale consumului de aur coloidal este acela al cresterii acuitatii mentale si inteligentei. Studii controlate de laborator au aratat ca, in cazul consumului anumitor doze de aur coloidal zilnic, timp de minimum 1 luna, se evidentiaza o crestere a coeficientului de inteligenta (I.Q.) cu o medie de 20%, crestere care are o latenta de cel putin 2 luni dupa incetarea tratamentului.

Vointa prezinta deasemenea o crestere semnificativa si de aceea, aurul era folosit mai demult in tratarea dependentei de alcool. O asemenea crestere a vointei personale in urma consumului de aur coloidal, a ajutat totodata multi oameni sa treca peste starile de dependenta aparute in urma consumului de droguri (inclusiv „usoare”).

In aceeasi idee al echilibrului mental ridicat, aurul coloidal a fost citat ca un remediu principal in tratarea obezitatii.

Spiritual: Aurul coloidal a fost utilizat de mult timp pentru ajutorul extraordinar oferit in atingerea unei stari meditative profunde,  in elevarea nivelului de constiinta, precum si in purificarea de natura subtila, spirituala.

Aurul pare sa reduca stres-ul, sa eleveze starile interioare si sa relaxeze corpul, avand un efect tonic asupra sistemului nervos. Remediul homeopatic „Aurum metallicum”, a fos utilizat cu succes in tratarea pacientilor aflati intr-o dispozitie psihica suicidala.

Efecte

Efectele obtinute dupa aplicatiile cercetatorilor constau in cresterea tonusului vital, stimularea functiei de regenerare a organismului si cresterea rezistentei la diverse boli. Dermatologul Gustavo Marchago subliniaza una dintre proprietatile aurului ca fiind aceea ca ofera o mare siguranta in tratament datorita caracteristicilor antiinflamatorii si antialergice nemaipomenite.

Utilizare

Se foloseste in chirurgie pentru repararea vaselor distruse, nervi, oase si membrane. Este folosita cu succes in tratamentul diferitelor forme de cancer. Injectarea cu mici alice de aur ajuta la remiterea cancerului la prostata. Femeile atinse de cancerul ovarian sunt tratate cu aur coloidal si lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave, fara insa a le afecta pe cele sanatoase.

Efecte cosmetice

Aurul reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, confera stralucire tenului, redefineste conturul fetei si inchide porii pielii. In combinatie cu magneziu si cuprul, aurul combate lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului. Are multiple efecte anti-aging, este un excelent antioxidant si foarte rezistent la radiatiile UV – de aceea unele firme de produse cosmetice au inceput sa-l introduca in formulele chimice de preparare a cremelor.

Culoarea solutiei coloidale cu nanaoparticule de aur nu este in nici un caz galben stralucitor, in functie de concentratia (PPM) culorile sunt cele din imaginea de mai sus.

Likes(5)(1)